måndag 25 februari 2013

Bedårande bastard!

I helgen kom mamma hem med sin nya hundvalp. Ack vilken bedårande söt liten varelse! En trevägskorsning mellan JackRussel/Dvärgschnauzer och Lancashire heeler. Tio veckor av idel näpenhet!

Det var riktigt spännande att se hur Vera och Emma reagerade på nykomlingen. Vera kröp ihop och skulle göra sig liten och ofarlig. Händerna på småknäna, krökt rygg och en gulligt utdraget "Hej Alli..." Eller ja, inte ett kanske, snarare femtio... Tänk att en tvååring ändå inser att det är en liten rädd varelse som man inte ska skrämma! Med Emma var det dock en annan visa. Man kunde riktigt se hur hon tänkte "Wow vilken lattjo liten pryl", sen var det full fart framåt. Pang, pang, pang - kryp i kanonfart över hallgolvet. Kunde bara sluta på ett sätt, en skräckslagen liten Alice som satt och skakade under soffan!

I all uppståndelse glömde jag helt bort att ta fram kameran så jag hoppas att uppfödarn inte misstycker att jag lånar en bild från Blocket-annonsen på kullsyskona.


Alice är mest lik den valpen som sitter till vänster. Jordens goaste ögon och lite mörk runt nosen. Lite humor, har du sett längst ner i bild? "3 för 99:-"... Skulle inte tro det va?!?

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack för ditt besök.
    Dörrhandtagen har vi köpt på Bauhaus.
    Kram Carita

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...