onsdag 1 augusti 2012

Gräsläggning

Senaste dagarna har det varit fullt fokus på den blivande gräsmattan. Underlaget skulle förberedas. Jorden fräsas upp och jämnas till. Tanken var att leveransen från Graminea skulle ske på fredagen men så ringde dom och ville komma hit med pallarna redan på torsdagen. Vad kan man göra annat än att acceptera?!? Men nu blev goda råd dyra. TACK och lov för att vi har sådana underbara grannar. Efter middagen kom hjälp från två granngårdar och första halvan av gräsmattan kom på plats i ett nafs. På andra halvan var det inte riktigt klart för läggning så det fick bli vårt jobb på fredagen.


När vi skulle till att lägga de sista "våderna" ringde telefonen. Det var fotograf Frisk som frågade om det var "fotobart" snart. Då kunde jag definitivt hålla mig för skratt. Totalt slut, så gott som varenda muskel i hela kroppen värkte och så kommer han och hänger på låset! GGggrrrr!


Eftersom vi la gräs på en aning större yta än vi tänkte från början så räckte naturligtvis inte det beställda gräset. Men Graminea kunde förtjänstfullt ordna fram 10 m2 extra så vi fick göra klart på lördagen. Så nu finns alltså 157 m2 ny gräsmatta för våra husköpare att fröjdas åt.


Vädergudarna tycks dessutom vara på vår sida. Sen lördagen har det kommit 17,5+12+4,5+2 mm !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...